Πρόσφατες δημοσιεύσεις στο blog - Datasync

Datasync

Άρθρα για τη σωστή λειτουργία των υπολογιστών και των Smartphones σας

Σίγουρα έχετε ακούσει πως το κλείσιμο των εφαρμογών στο iPhone ή το iPad σας , θα το κάνει πιο γρήγορο. Στην πραγματικότητα, είναι ένας μύθος, ο οποίος όχι μόνο θα κάνει τη συσκευή σας πιο αργή, αλλά σε βάθος χρόνου θα έχει αντίκτυπο στη διάρκεια της μπαταρίας. Απλά, αφήστε τις εφαρμογές στην ησυχία τους!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δεδομένου πως τα κινητά τηλέφωνα κάθε χρόνο γίνονται όλο και πιο λεπτά, και οι μπαταρίες εξελίσσονται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς ώστε να καλύψουν μεγαλύτερες οθόνες και ταχύτερους επεξεργαστές, η εξάντληση της μπαταρίας του κινητού μας πριν το τέλος της ημέρας είναι αναπόφευκτη. Έτσι λοιπόν, είναι απόγευμα και η μπαταρία του κινητού σας έχει ήδη πέσει στο 37%. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να κάνετε τη μπαταρία σας να κρατήσει μέχρι και το επόμενο απόγευμα.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Η πληκτρολόγηση μεγάλων κειμένων στο iPhone ή στο iPad μπορεί να μας πάρει το διπλάσιο χρόνο απ'ότι σε ένα υπολογιστή. Σε αυτό το άρθρο θα σας αποκαλύψουμε καλά κρυμμένα μυστικά του πληκτρολογίου της iΣυσκευής σας, για να κάνετε την πλαηκτρολόγηση ταχύτερη από ποτέ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Αν η τιμή του iPhone 6 ξεπερνάει τον προϋπολογισμό σας για αγορά κινητού τηλεφώνου, τότε πάντα υπάρχει η επιλογή αναζήτησης ενός μεταχειρισμένου iPhone.
Η αγορά όμως μιας μεταχειρισμένης συσκευής εμπεριέχει ρίσκα, κυρίως όταν η συσκευή αγοραστεί από κάποια σελίδα αγγελιών ή από πλανόδιους πωλητές. Σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή και να μειώσουμε το ρίσκο στο ελάχιστο.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τι θα χάνατε αν αυτή τη στιγμή χάλαγε ο σκληρός δίσκος στον υπολογιστή σας? Από τραγούδια και ταινίες μέχρι εργασίες, επαγγελματικά project ή και λογιστικά στοιχεία, τα αρχεία στο σκληρό μας δίσκο μπορούν να περιέχουν το αποτέλεσμα εργασίας πολλών χρόνων. Και, αν δεν εφαρμόζουμε τις κατάλληλες μεθόδους backup, όλοι αυτοί οι κόποι μπορεί να χαθούν οριστικά, μέσα σε μία στιγμή.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ρωτήστε οποιονδήποτε τεχνικό ηλεκτρονικών συσκευών: Τα προβλήματα με το ρεύμα από τους σημαντικότερους παράγοντες για τις βλάβες τα ηλεκτρονικά. Εφόσον λοιπόν μας ενδιαφέρει η μακροζωία των συσκευών μας, ιδιαίτερα για το laptop ή το κινητό μας, ας δούμε τι πρέπει να φροντίζουμε και τι πρέπει να προσέχουμε τόσο για τις μπαταρίες τους όσο και για τη γενικότερη τροφοδοσία τους.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Έχει έρθει η ώρα να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας. Θα μπορούσατε να προσθέσετε μνήμη, να αλλάξετε επεξεργαστή, ή να επιλέξετε μια κάρτα γραφικών. Ακόμα όμως κι αν δεν αλλάξετε τίποτα από αυτά, το να αγοράσετε ένα δίσκο τεχνολογίας SSD είναι μακράν η καλύτερη αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε στο σύστημά σας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κάποτε, αυτό που έκαναν οι ιοί ήταν να επιβραδύνουν τον υπολογιστή μας, και η χειρότερη ζημιά που μπορούσε να κάνει ένας ιός ήταν να καταστρέψει τα αρχεία μας. Σήμερα, όμως, οι ιοί μπορούν από το να κλέψουν τους κωδικούς για το email και το Facebook μας και να στέλνουν διαφημίσεις σε γνωστούς μας, μέχρι να και κλέψουν τα στοιχεία του ebanking ή της πιστωτικής μας και να χρεώσουν τους λογαριασμούς μας. Δείτε λοιπόν τις 3 κινήσεις που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε σε περίπτωση μόλυνσης.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γνωρίζετε πως η υπερθέρμανση όχι μόνο μειώνει τις επιδόσεις του φορητού υπολογιστή σας, αλλά και πως μπορεί κυριολεκτικά να τον καταστρέψει? Και πως, επιπλέον, είναι δυνατόν να προκαλέσει μέχρι και προβλήματα υγείας? Στο παρόν άρθρο θα δείτε πώς δημιουργείται η υπερθέρμανση στα laptop, τις επιπτώσεις της και, κυρίως, πώς μπορείτε να την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Φιλική Εξυπηρέτηση

 

Επισκεφθείτε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και φιλικά, με απαντήσεις σε όλες τις απορίες για τον υπολογιστή, το laptop ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Ανταγωνιστικές Τιμές

 

Στο κατάστημα μας, θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών καθώς και επαγγελματικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Ανοικτά όλη την ημέρα

 

Το κατάστημα μας είναι ανοικτό τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τι 9:00πμ έως τις 21:00μμ για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας