Δεν έχετε μεταφορικό μέσο να φέρετε τη συσκευή σας στο κατάστημα μας? Κανένα πρόβλημα! Ερχόμαστε εμείς και την παραλαμβάνουμε. ΔΩΡΕΑΝ!

Είστε πολύ απασχολημένοι ή δεν έχετε μεταφορικό μέσο να μας φέρετε την χαλασμένη συσκευή σας? Μη σας απασχολεί καθόλου, εμείς θα φροντίσουμε να παραλάβουμε τη χαλασμένη συσκευή σας, από το χώρο σας ή από την εργασία σας, ΔΩΡΕΑΝ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας καλέσετε στο 22410 96376, και μέσα σε 12 ώρες, ένας εκπρόσωπος της Datasync θα έρθει στο χώρο σας. Μόλις η συσκευή σας επισκευασθεί, θα την παραδώσουμε στο χώρο σας.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται από τη δωρεάν παραλαβή είναι αυτές που φαίνονται στον παρακάτω χάρτη.

map

Συχνές Ερωτήσεις

Η Υπηρεσία δωρεάν παραλαβής παράδοσης, λειτουργεί κάθε μέρα?

Η υπηρεσία δωρεάν παραλαβής παράδοσης λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 21:00

Τι γίνεται εάν δεν θελήσω να επισκευάσω τη συσκευή μου?

Από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής, και αρνηθείτε την επισκευή της συσκευής, τότε θα χρεωθείτε με την ελάχιστη χρέωση της διάγνωσης της συσκευής σας, η οποία είναι 15€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%)

Σε πόσο χρόνο θα έχω πίσω τη συσκευή μου?

Συνήθως, οι επισκευές πραγματοποιούνται εντός 24-48 ωρών. Από τη στιγμή που επισκευαστεί η συσκευή σας, θα την έχετε στο χώρο σας σε διάστημα 12 ωρών.

Εάν έχετε άλλες απορίες σχετικά με την υπηρεσία δωρεάν παραλαβής-παράδοσης, επικοινωνήστε μαζί μας στο 22410 96376

Share
e-max.it: your social media marketing partner

Φιλική Εξυπηρέτηση

 

Επισκεφθείτε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και φιλικά, με απαντήσεις σε όλες τις απορίες για τον υπολογιστή, το laptop ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Ανταγωνιστικές Τιμές

 

Στο κατάστημα μας, θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών καθώς και επαγγελματικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Ανοικτά όλη την ημέρα

 

Το κατάστημα μας είναι ανοικτό τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τι 9:00πμ έως τις 21:00μμ για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας