ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΗ!
Η DATASYNC ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ - SMARTPHONES ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011.

Στο κατάστημα μας θα βρείς ετοιμοπαράδοτα Κινητά, Laptop, Αξεσουάρ Κινητής και Υπολογιστών, Desktop, Ηλεκτρονικά Παιχνίδια, αναλώσιμα, Περιφερειακά και λύσεις Μηχανογράφησης για επιχειρήσεις.

Προηγμένες υπηρεσίες επισκευών σε smartphones, iPhone, iPad, laptop και Desktop


Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε iPhone, iPad, iMac και Macbook όπως επίσης και σε άλλα Smartphones, Tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ιδια αξιοπιστία, αμεσότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας καταρτίζονται και εκπαιδεύονται διαρκώς στις νέες τεχνολογίες για να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε τεχνολογική πρόκληση που θα προκύψει. Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούμε επιλεγμένα ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας. Σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές μας, είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες και περίπλοκες βλάβες, όπως για παράδειγμα την επισκευή ενός βρεγμένου iPhone.

Εστιάζουμε κυρίως στην ποιότητα της εργασίας μας και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη


Θέλουμε να εξυπηρετούμε όσους μας επιλέγουν, όπως ακριβώς θα θέλαμε να μας εξυπηρετήσουν, εάν ήμασταν στην θέση τους.

Θεωρούμε βασικό μας πλεονέκτημά τη στρατηγική της επιτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με το κοινό μας μέσα από την ιστοσελίδα μας (www.datasync.gr), όπου ο καθένας μπορεί να λάβει άμεση τεχνική υποστήριξη μέσω Live Chat.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω, μαζί με τις αρχές και την πολιτική που έχουμε χαράξει, μας επιτρέπουν να παρέχουμε μία άρτια τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Ετοιμοπαράδοτα Προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!


Στη Datasync θα βρεις τα πάντα γύρω από τα smartphones, τους υπολογιστές, τα gadget, τα αναλώσιμα αλλά και το Gaming! Ανακάλυψε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία που έχουμε στο κατάστημα μας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Καλύπτουμε κάθε σου ανάγκη γρήγορα και οικονομικά


Καλύπτουμε κάθε σου ανάγκη γρήγορα και οικονομικά.

Καλέστε μας τώρα!